Brandon kom tillbaka

Haha ja jag är lika less på Brandon som ni! Roliga är att han spelade ett retweet game med en findom väninna till mig som heter Lottie, summan blev oerhört hög och han blev så jävla rädd. Hmm vad förväntade han sig när hon märkbart är äkta, med äkta följare på en siffra så hög som 10.000! Haha karlar kan inte räkna!

Iallafall så betalar han alltid, även om gudinnor som jag hinner sucka 1-15 gånger. Så efter jag försäkrat mig om det så var det dags för oss att spela! Han visade “stolt” upp denna bild som en annan kvinna tagit medan han pinsamt satt och tillfredställde sig själv i kameran.. usch, han är så tragisk..


Läser ni texten i hans chat? Haha japp, han är i armén nu, tydligen har de amerikanska soldaterna all tid i världen att snuska sig på telefonen och betala för att bli gjorda till åtlöje! Så lägg namnet på minnet – Brandon Seager. Hoppas han stöter på många av er svenskar i livet som kan hånskratta åt honom på gatan, jag vet att jag skulle gjort det.


Sega Brandon betalade summan för vårt retweet game, trevlig summa som investerades i en Nespresso maskin till gudinnan, resten ska gå till inredning till min nyköpta lägenhet. En underbar tvåa  <3

Duktiga grisar skickar direkt under löning den 25 nu på fredag. 
Här har ni en liten mall för utgifter gudinnan inte ska behöva betala för.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *