Är du rätt gris?

Så du kanske kom in på denna sida med tanken “Wow vilken sexig och mäktig kvinna, hur kan jag få hennes uppmärksamhet?” Eller så har jag hänvisat dig hit för att du bestämde dig för att kräva min uppmärksamhet utan att ha bidragit med NÅGOT…

Din manshjärna kanske börjar fundera på att skicka mig Dick pics, skicka mig ett random meddelande på kik och be om gratis bilder eller att vara min promoslav. Innan du gör något av detta, låt mig ställa dig några frågor.

– Har någon kvinna någonsin uppskattat att få en random kukbild av dig??
– Varför skulle jag låta dig få vara ägd av mig gratis när mina andra grisar betalar och skämmer bort mig? 
– Ser jag ut att behöva promotas? Sveriges mäktigaste FinDomme.

Svaret på alla dessa frågor är NEJ. Jag kommer inte att fortsätta vår konversation utan tribute.

Eller, med lite tur så kanske du bestämde dig för att kolla upp mig för att se hur du kan skämma bort mig bäst och göra nytta och tog dig till sidan alldeles sjölv. Du vill vara till nytta för mig utan att ve om någonting i gengäld och vill prioritera mig högst i ditt patetiska liv. Du är fullt medveten om att jag inte alls behöver dig utan det är DU som behöver MIG. Fråga vilken som helst av mina grisar, jag är beroende framkallande och giftig som en speciell sorts söt heroin.

Vad väntar du på?
misshedvig(@)hotmail.com
pengar via appen circlepay
amazon.co.uk eller etsy.com presentkort

Eller köp ett superpresentkort!

 ATT VETA!
* Att vara min gris är ett privilegie, du är “under consideration” tills du bidragit tillräckligt, klickar vi och allt känns bra så får du äran att kalla dig min gris.