Början på en ny era

Första inlägget på svenska istället för engelska, vilken tur ni svenska grisar har som får läsa mina ord på ert modersmål. Det är för att jag trots min ganska nya internationella start, har erfarenheten att skandinaviska grisar vet sin plats bäst och är inte lika rädda för att ge hän en Gudinna. De faller inte heller pladask för ett vackert ansikte som visar sig vara en man, eller ännu värre – en pengakåt brud som sedan blockar dem – nä ni verkar oftast se lite längre, till dominans, klass och förödmjukelsen som kommer med att ge upp sin frihet och framförallt era pengar till en dominant och mäktig kvinna. 

Presentkort skickas till mig på misshedvig@hotmail.com ni ger mig mina pengar, jag delar med mig av min tid och mina ord.

Min lyx är er prio 
   
   

Ett svar på ”Början på en ny era”

  1. Im am proud to read this in swedish even though it isent my language. Good luck with your new blog Goddess

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *