Oh I’m still here

Jodå, jag må vara tyst men sitter fortfarande vackert medan pengar och gåvor ramlar in.

Har fått alla hjärtans dag gåvor från mina tre main piggys varav GrisErik är inne på sin femte vecka av konsideration.

  
Presenter från grisErik, lilla slampan Louise och min feta danska gris

Får se när jag känner för att öppna dem. Själva alla hjärtans dag ska tillbringas med full fokus på fästmannen och jämfört med det är era gåvor inte mycket värt. Trots att gudinnan alltid uppskattar hennes grisar och sissys som vet sin plats. 

Förutom det så kom ett meddelande från grisMartin som verkade så mån om att underge sig som gudinnans gris, han stannade 2 dagar typ innan verkligheten tog över. Nu vill han tillbaka.

Sperma horan Brandon har jag ju förnedrat för över 16.000kr och har sagt att jag inte känner att det är lika kul längre om han inte underkastar sig. Gudinnan är självisk och vill ha sina små pengapojkar för sig själv och idag kom ett meddelande om att bli min gris, får se om det blir något. 

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *