Addicted yet? 

Tror lille gris Erik börjar bli beroende av att skämma bort mig ;). Precis som det ska vara.

   

 Det ringde på dörren och paket till mig. Överraskad då jag inte hade en aning om vad det var! Så kul med överraskningspresenter från er grisar och trevliga kort att läsa. Finns inget mer upphetsande inom findom än att känna en gris hålla på att falla i från sitt jobbiga kontrollerande piedestal och ner i min hand där det är tryggt och grisens enda måste är att skämma bort och lyda sin gudinna. Inga fler frågetecken om “vad bör jag och ska jag göra?” Gudinnan vet bäst.

Men jag vet att det är svårt. När upphetsningen är så stor och förnuftet säger att du som”man” uppfostrats att ha koll på läget och vara dominant. Det är lockande att hänge sig, gå runt på jobbet med en hemlighet, kanske en partner som undrar vad detta nya leende kommer från? Känslan av uppfyllad efter att ha hittat sin plats, en syndig och kostsam plats. Men åh vad bra det känns 😉 eller hur?

   
   

2 svar på ”Addicted yet? ”

  1. Även jag oroas över att detta är så beroendeframkallande, men det känns så bra, så tillfredsställande, att veta att Gudinnan har fått en gåva. Ett leende och en varm känsla infinner sig samtidigt med frustrationen över att nästa paket dröjer pga långsam postgång.
    Tack Hedvig för att Du ger mig denna möjlighet till glädje.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *